SD 700 Chrome II szekrény mosdó alatti (capuccino)

SD 700 Chrome II szekrény mosdó alatti (capuccino)SD 700 Chrome II szekrény mosdó alatti (capuccino)SD 700 Chrome II szekrény mosdó alatti (capuccino)SD 700 Chrome II szekrény mosdó alatti (capuccino)
akció
Súlya: 17 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X000000921
Ár: 167 800 Ft151 020 Ft

Kifutó termék,készlet erejéig kapható!

 

Átdolgozott stílus

A Chrome fürdőszobaszekrényeket és tükröket a tervező úgy alkotta meg, hogy harmonizáljanak az azonos nevű mosdók valamennyi méretével és típusával. Egységes jellemzőjük a letisztult stílus és a felhasznált alapanyagok csalhatatlan minősége.

Válassza ki a Chrome koncepció termékei közül az Önnek leginkább megfelelőt. A kétfiókos megoldás megmenti Önt a rendetlenségtől. A Chrome mosdók egy mélyfiókos vagy egy kétfiókos mosdó alatti szekrénnyel telepíthetőek.

Tulajdonságok:

  • méretek (sz x mé x ma): 60/ 70/ 80 x 49 x 50 cm
  • anyag: impregnált deszkalap MDF és furnérlemez
  • bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, Cappuccino
  • ajtók színválasztéka: fényes fehér

Az SD Chrome II mosdó alatti szekrény két fiókos tárolóhellyel van ellátva. Az ajtót fényes fehér, a bútorlapokat pedig a választott színárnyalatban, összeszerelt állapotban szállítjuk. A szerelőkészlet (csavarok, zsanérok) a bútorlap részét képezik. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.