SDD Classic 800 mosdó alatti szekrény, nyír

SDD Classic 800 mosdó alatti szekrény, nyírSDD Classic 800 mosdó alatti szekrény, nyírSDD Classic 800 mosdó alatti szekrény, nyír
akció
Súlya: 20 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X000001094
Ár: 66 000 Ft56 100 Ft

KIFUTÓ TERMÉK,KÉSZLET EREJÉIG!

Klasszikus a szó legjobb értelmében

A Classic fürdőszobabútor az egyszerűség és praktikusság gondolatát testesíti meg, azok legalapvetőbb formájában. A helytakarékos belső vonalvezetést a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé.

A praktikus szekrény lehetővé teszi, hogy mégtöbb hely legyen a fürdőszobában. Designjában kiegészíti a Classic koncepció bőséges kínálatát, aminek köszönhetően egész fürdőszobája egységes stílusban fog tündökölni.

Tulajdonságok:

  • méretek (szé x mé x ma): 60/70/80 x 49 x 47 cm
  • anyag: impregnált deszkalap MFPB és MDF
  • bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, nyír, Cappuccino, Latte
  • ajtók színválasztéka: fényes fehér
  • jótállás: 5 év

Az SDD Classic mosdó alatti szekrény az azonos nevű mosdóval javasolt kombinálni. Az ajtót fényes fehér, a bútorlapokat pedig a választott színárnyalatban, összeszerelt állapotban szállítjuk. A szerelőkészlet (csavarok, zsanérok) a bútorlap részét képezik. A szekrény falra rögzíthető, nem lehetséges tartólábakra telepíteni. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Classic koncepció további elemeivel (Classic mosdó, Classic tükör) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.