SB 350 Rosa II magas faliszekrény, (capuccino)

SB 350 Rosa II magas faliszekrény, (capuccino)SB 350 Rosa II magas faliszekrény, (capuccino)SB 350 Rosa II magas faliszekrény, (capuccino)
akció
Súlya: 18 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X000000929
Ár: 105 000 Ft89 250 Ft

Általánosan alkalmazható

A Rosa mosdók és bútorok íves formája a névadó Rosa koncepció fürdőkádjának alakjából indul ki. A koncepció termékeinek kombinálásával helyet spórolhat és harmonikus egységet hozhat létre fürdőszobájában. A széles választéknak köszönhetően valamennyi fürdőszobába beszerelhetők.

Magas faliszekrény, amelyben mindaz tárolható, amire egy fürdőszobában szükség van. A modern kialakítású üvegpolcok lehetővé teszik az egyszerű karbantartást. Az ellentétesen felszerelhető ajtóknak köszönhetően balos vagy jobbos változatot kaphatunk.

Tulajdonságok:

  • méretek (sz x mé x ma): 35 x 30,5 x 153,5 cm
  • anyag: impregnált deszkalap MDF és furnérlemez
  • bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, nyír, cappuccino (a felső lemez mindig fehér)
  • ajtók színválasztéka: fényes fehér

Az SB Rosa II magas faliszekrény üvegpolcokkal és két ajtóval van ellátva. A balos vagy jobbos változatot az ajtók ellentétes felszerelésével kapjuk. Tartólábakra is telepíthető. Az ajtót fényes fehér, a bútorlapokat pedig a választott színárnyalatban, összeszerelt állapotban szállítjuk. A design harmonizálása érdekében a Rosa koncepció további elemeivel ajánljuk kombinálni.