Rosa 600 mosdó (fehér), nyílással

Rosa 600 mosdó (fehér), nyílássalRosa 600 mosdó (fehér), nyílássalRosa 600 mosdó (fehér), nyílássalRosa 600 mosdó (fehér), nyílással
akció
Súlya: 20 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: XJ201160000
Ár: 83 400 Ft75 060 Ft

A biztos fogadás

A Rosa sorozat mosdói az azonos nevű, rendkívül népszerű RAVAK márkájú kádak stílusos kiegészítőiként jöttek létre. A mosdó kerek formája kellemes használatot és egyben elegendő rakodófelületet biztosít. A Rosa alapvető koncepciója lehet minden fürdőszobának, ezért a mosdót úgy alakítjuk, hogy többféle térben is megállja a helyét. Illik a sarokba vagy a fal közepére, a hozzá tartozó bútorok átgondolt kínálatának köszönhetően pedig ideális rejtekhelye lehet valamennyi fürdőszobai kelléknek.

A legkedveltebb fürdőszoba koncepció csapatát erősítő mosdó dinamikus modern köntösbe bújtatva még több tárolóhelyet biztosít dolgainak. Tökéletesen kombinálható az új Rosa mosdó alatti szekrénnyel.

Tulajdonságok:

  • méretek (sz x mé): 60 / 76 x 49 cm
  • anyag: összetett - őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke
  • túlfolyó: igen
  • mosdócsaptelep részére előfúrt nyílás: igen
  • mosdó alatti szekrény: igen
  • kiegészítők: mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelepek, bútorok, tükör

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a mosdót a Rosa koncepció egyéb termékeivel (SD Rosa II szekrény, SB Rosa II magas faliszekrény, Rosa mosdócsaptelep, Rosa II tükör), valamint a Ravak egyéb termékeivel kiegészíteni. Az SD Rosa II mosdó alatti szekrénnyel kombinálható vagy közvetlenül falra szerelhető. A szerelőkészlet (csavarok) és a lefolyó fedele a csomagolás része.