RAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cm

RAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cmRAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cmRAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cmRAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cmRAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cmRAVAK Solo szabadon álló akrilkád 178 x 80 cm
akció
Súlya: 58 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: XC00100025
Ár: 674 100 Ft606 690 Ft

A szabadság döntés kérdése

Nyisson meg egy új dimenziót, ahol Ön alkotja a szabályokat! Találja meg kádjának a legmegfelelőbb helyet, és fürödjön olyan kilátással, amilyet csak szeretne! Ne hagyja magát korlátok közé szorítani! Relaxáljon a RAVAK szabadon álló kádjában.

A szabadon álló kádak természetesen hatnak a helyiségben, és a kényelmes fürdésen túl a szabadidő töltésének új élményével kecsegtetnek. Állítsa be kádját úgy, hogy a lehető legnagyobb élményt nyújtsa, és fedezze fel a fürdés új dimenzióját! A szabadon álló kád természetes módon uralja a teret, és a kényelmes fürdés mellett új relaxációs élményt is nyújt. Válassza az Ön számára szimpatikusabb formát: a téglalap és az ovális (Solo) kivitelezés kombinációját, vagy az enyhén ívelt görbületeket (Freedom O). Oda helyezze el a kádat, ahol a legnagyobb hatást kelt, és élvezze a fürdés új dimenzióját. Nem engedi a fürdőszoba kialakítása, hogy a fürdőkádat térben helyezze el? Nem baj, nem marad le a luxusról. Freedom W kádunk is rendelkezésére áll, amelynek előnyei akkor érvényesülnek a legjobban, ha a falhoz helyezi el.

A két alapvető geometriai alakzat kivételes kombinációja harmonikus egységet alkot. A fürdőkád téglalap alakú alapja vizuális stabilitást biztosít, ovális felső része a pihenés és a nyugalom érzetét kelti. A Solo fürdőkád minimalista formavilágával és a tértől való függetlenségével vonzza a figyelmet, leginkább azonban tiszta, egyedi stílusával kelt bizalmat. Egyszerre két embernek nyújt tökéletes alkalmat a meditációra. A fürdőkád formájához illeszkedik az öntött márványból készült mosdó is, együtt esztétikusan kiegyensúlyozott, egységes egészet alkotva.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

  • méretek: 178 x 80 cm
  • anyag: öntött akril
  • a merevítés fajtája: LA – üvegszál
  • térfogat: 310 l, tömeg: 58 kg
  • kivitel: szabadon álló
  • fürdőkádparaván: nincs
  • garancia: 10 év
  • A fürdőkád vízelvezető egysége a fürdőkád része

A fürdőkád nem egészíthető ki fürdőkádparavánnal. Minden vezetéket a padlóban kell vezetni (mind a szennyvizet, mind a víz bevezetését a padlón álló csaptelep számára). A fürdőkád vízelvezető egysége (azaz a túlfolyó, a vízelvezető folyóka, a bűzelzáró) és a tartó (lábak) a csomag részét képezik.