Chrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Box-hoz

Chrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Box-hozChrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Box-hozChrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Box-hozChrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Box-hozChrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Box-hoz
akció
Súlya: 2,5 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070057
Ár: 41 600 Ft37 440 Ft

Egyedi stílus

Minimalista, mégis barátságos külső a lekerekített széleknek hála, amely a Chrome fürdőszobai koncepció jellegzetessége. Az egyedi stílus, amilyet máshol nem talál, a sikeres Nosal Design stúdió munkája, amely a fürdőszobai koncepcióért, a csaptelepeket is beleértve, jelölést kapott a Czech Grand Design-díjra.

A természetesen tökéletes Chrome csaptelepek széles választéka modern designt képvidel, ovális motívumaival szépen illeszkedik a Chrome koncepció más termékeihez.

Chrome falba süllyesztett csaptelepek vezérlik vizet a kádtöltő csaptelephez, ill. az zuhanyfejhez vagy az esőztetőhöz. Az ergonomikus váltó praktikus alakja lehetővé teszi a nedves kézzel való irányítást.

Termék leírás:

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.