RAVAK Asymmetric aszimmetrikus akrilkád (jobb) 150 x 100 cm

RAVAK Asymmetric aszimmetrikus akrilkád (jobb) 150 x 100 cmRAVAK Asymmetric aszimmetrikus akrilkád (jobb) 150 x 100 cmRAVAK Asymmetric aszimmetrikus akrilkád (jobb) 150 x 100 cmRAVAK Asymmetric aszimmetrikus akrilkád (jobb) 150 x 100 cm
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: C451000000
Ár: 153 500 Ft138 150 Ft

Becsületes klasszikus, a szó szoros értelmében.

 

Bemutatjuk az ár és a minőség tökéletes arányát. A fürdésre szánt része úgy van kialakítva, hogy beláthatjuk az egész teret. A közkedvelt és ismert formájának köszönhetően alkalmas mindazok számára akik szeretik a jól bevált megoldásokat. Az Asymmetric fürdőkád betartja az aszimmetrikus fürdőkádak alapelvét, ami azt jelenti, hogy a kád teljes területén ferdén fekszünk és ezért fürdés közben a fal hosszának méretétől nagyobb teret vehetünk igénybe.

 

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

 

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás