RAVAK LoveStory II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád (jobb) 139 x 196 cm

RAVAK LoveStory II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád (jobb) 139 x 196 cmRAVAK LoveStory II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád (jobb) 139 x 196 cmRAVAK LoveStory II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád (jobb) 139 x 196 cmRAVAK LoveStory II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád (jobb) 139 x 196 cmRAVAK LoveStory II kétszemélyes aszimmetrikus akrilkád (jobb) 139 x 196 cm
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: C761000000
Ár: 286 800 Ft258 120 Ft

Romantika modern képviseletben.

Az egyetlen aszimmetrikus kád, ahol kiélvezheti a kölcsönös közelséget és kényelmet. A LoveStory II kád az egyik legkeresettebb RAVAK kádat követi megjelenésében, amely most szív alakban jelenik meg, de mindeközben érvényesülni hagyja a tiszta vonalakat és az anyag minőségét. A LoveStory ikonikus modellje átesett egy újbéli dizájntervezésen és az új LoveStory II, amely egy történet a szerelemről, biztonságról, emócióról és harmóniáról, újjáéledt egy friss modern alakban. A LoveStory II kád ideális két személy számára. A kád aszimmetrikus elhelyezése tökéletes összhangot képez a térrel. Ezáltal egy valóban nagy kádat helyezhet a fürdőszobája sarkába.

 

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

 

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás