RAVAK GENTIANA szimmetrikus sarokakrilkád 150 x 150

RAVAK GENTIANA szimmetrikus sarokakrilkád 150 x 150RAVAK GENTIANA szimmetrikus sarokakrilkád 150 x 150RAVAK GENTIANA szimmetrikus sarokakrilkád 150 x 150RAVAK GENTIANA szimmetrikus sarokakrilkád 150 x 150RAVAK GENTIANA szimmetrikus sarokakrilkád 150 x 150
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: CG01000000
Ár: 198 400 Ft178 560 Ft

A tágas akrilkád garantáltan kellemes fürdést biztosít.

Gentiana kád széles pereme elég helyet kínál keze pihentetésére. Kényelmet nyújtó ülőkéje pedig főként a gyermekek körében közkedvelt. A RAVAK sarokkádakat úgy tervezték, hogy akár két személy számára is kényelmes fürdést biztosítsanak.

 

Kifinomult részletek

A RAVAK sarokkádak vízfelszín feletti öntött ülőkéje nyugodt üldögélésre, vagy olyan kiegészítők elhelyezésére szolgál, mint a fejtámla, vagy a kapaszkodó, melyek még inkább ellazítják fürdés közben. Apró, ám alapvető alkotóelem a középen elhelyezett lefolyó. Így a kétszemélyes kád mindkét oldalról egyformán kényelmes.

 

Öné a tér és az idő

Engedje, hogy a sarokkád magához ölelje és ergonomikus, átgondolt formájával kényeztesse fürdés közben. Állítsa meg az időt kedvesével és élvezzék a pillanatot, ami csak az Önöké. A RAVAK sarokkádakat tágas belső terük és praktikus ülőkéjük teszik jellegzetessé, melyen nemcsak pihenhet, de rakodófelületként is használhat.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás