RAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehér

RAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehérRAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehérRAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehérRAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehérRAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehérRAVAK CLASSIC szögletes akrilkád 150 x 70 cm fehér
akció
Súlya: 21 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: C521000000
Ár: 104 500 Ft88 825 Ft

Az egyszerűség szépsége.

 

A keskeny szegélyek és a lejtős oldalfal a kád méreteihez viszonyítva szokatlanul nagy belső teret kínál. Rövidített hosszússágú minikád változatban is kapható. Ideális megoldás kisebb fürdőszobákba vagy bemélyedésekbe. A lapos kádfenék kényelmes fürdést és biztonságos zuhanyozást tesz lehetővé. A Classic kádat kiegészíthetjük kádparavánnal is. A rövidített változat hossza 120 cm, de megőrzi a klasszikus kádak mélységét.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

A Classic kádat kiegészíthetjük CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2 kádparavánnal vagy AVDP3 ajtóval. Az akrilkádhoz kiegészítők is kaphatók - előlap, oldallap, kád le- és túlfolyó szett és univerzális rozsdamentes acél kapaszkodó formájában. A fürdőkád üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. A szögletes típusú, túlfolyónál kádfeltöltővel ellátott túlfolyó szetteket nem lehet beépíteni a Classic kádakba. A széles lapos kádfenék kényelmes fürdést és biztonságos zuhanyozást tesz lehetővé. A 120 cm hosszúságú kádra nem lehetséges fejtámlát helyezni. A kád az azonos nevű koncepció része, amely mosdót, fürdőszoba bútort, tükröt és csaptelepeket tartalmaz.

 

Szerelési utasítás

Szerelési utasítás (new)